ANAR

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 102 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Anar. Meer weten? Ontdek meer

10 feb 2024 om 19:25 Always the best !!
10 feb 2024 om 13:51 The order was not complete. When I called them, they said they will check with Takeaway and get back to me. 40 minutes later, no update, so we called back. They ask us to pick up a cash refund because they did not reach Takeaway. Horrible service.
19 jan 2024 om 19:53 Always the best !!
13 jan 2024 om 20:43 Best food !! Awesome !
5 nov 2023 om 19:55 Veel en lekker eten , toch wat prijzig en toch een lange wachttijd
17 okt 2023 om 11:26 L'application indiquait 40 à 60 minutes pour la livraison mais elle est arrivée trop tôt et le plat a refroidi. Par rapport à la quantité, les plats étaient trop chers
30 jul 2023 om 21:40 Super lekker hoor! één van de beste op takeaway in mijn opinie!
4 jul 2023 om 20:56 Zeer lekkere maaltijd wel heel veel rijst die misschien wat droog was. Maar toch super lekker gegeten en snelle bezorging
18 mei 2023 om 13:45 There was soo much rice and I felt like I missed sauce or some flavor with the rice. But besides that it was really good.