ANAR

ANAR Anar

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 70 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Anar. Meer weten? Ontdek meer

11 apr 2022 om 0:06 Heel lekker en snel geleverd enkel spijtig dat er geen brood bij was en ook niet kun bestellen
19 mrt 2022 om 8:14 Ongelooflijk snel en met de kwaliteit die we van dit Perzisch restaurant gewoon zijn.
7 jan 2022 om 12:20 Het eten stonk en was geen 40 euro waard. Spijtig van het weggegooid geld. Ik plaats nooit een recensie, maar mensen moeten hier echt hun geld niet aan verspillen!
5 jan 2022 om 19:46 Het eten was heel lekker en warm en op tijd verzorgd.
22 dec 2021 om 20:27 Echt suuuuuperlekker ! Heb er enorm van genoten, zeker voor herhaling vatbaar!
20 mei 2021 om 17:55 Geen moeite noch ziel in eten gestopt. Niets fijngesneden alles wij elkaar gegooid. Hoofgerecht enkel rijst en vlees. Geen kruiding, rijstpap met rozenwater met te veel overdaad gekruid met kaneel.
10 apr 2021 om 12:55 Om je vingers bij af te lekken. Zalige smaken, mooi verzorgd. Echt mijn favoriet. Alleen jammer dat we hier enkel kunnen bestellen als we op locatie zijn want ze leveren niet overal in gent...misschien maar best voor de portemonnaie...
21 mrt 2021 om 20:43 Lekker en veel. Waren dessert vergeten maar werd door de eigenaar nagebracht. Correct
2 mrt 2021 om 20:26 40 euro meteen voor de vuilbak. De gerechten waren onherkenbaar tegenover de bestelling, en gewoonweg vies. Het bakje schaamgroen hadden ze ook mogen houden.
14 feb 2021 om 0:34 Heerlijke keuken, rijst lekker luchtig en zachte kip en vlees.
5 feb 2021 om 22:42 Er was geen brood bij. Anders heel lekker
27 jan 2021 om 23:28 Great !!!